MASTEN

Tijdloos, robuust maar elegant en mooi.

Droppole

De Droppole is een speciaal ontwikkelde design mast die voldoet aan de hoogste eisen. Het ontwerp is gebaseerd op de mast van een zeilboot, en combineert design en functionaliteit. Deze druppelvorm heeft een viervoudige stijfheid in de trekrichting en kan zowel onder een hoek van 10º als loodrecht worden geplaatst.

De koord van de hoogteverstelling en elektrische bekabeling van lampen, speakers of verwarming zijn keurig afgedekt. De mooie vorm en strakke lijnen zijn de basis kenmerken van deze design mast. De speciaal voor deze Droppole ontworpen lier om het zonnezeil in hoogte te verstellen is toonaangevend in gebruiksgemak en comfort.

De masten zijn leverbaar in geanodiseerd zilver en nu NIEUW in de Designline Black

Masten van roestvaststaal

Tijdloos elegant en mooi. Met goed onderhoud een blijvende mooie glans.

Masten gemaakt van geanodiseerd aluminium met een hoge stijfheid.

De Soliday aluminium mast staat voor eenvoud en strakke vormgeving. Kenmerkend is de robuuste weerstand door het sterke materiaal. Zoals een surfmast buigt de mast een beetje bij hoge belasting om daarna weer terug te buigen in de oorspronkelijke stand.

De masten zijn bestand tegen invloeden van buitenaf ( chloor van een zwembad, zout water ect.) en eenvoudig te onderhouden.

Ontdek ons uitgebreid aanbod aan zonnezeilen.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart