MASTEN

Tijdloos, robuust en tegelijk elegant en mooi.

Droppole

De Droppole is een speciaal ontwikkelde designmast die voldoet aan de hoogste eisen. Het ontwerp is gebaseerd op de mast van een zeilboot, en combineert design met functionaliteit. Deze druppelvorm heeft een viervoudige stijfheid in de trekrichting en kan zowel onder een hoek van 10º als loodrecht worden geplaatst.

De koord van de hoogteverstelling en de elektrische bekabeling van lampen, speakers of verwarming zijn keurig afgedekt. De mooie vorm en strakke lijnen zijn de basiskenmerken van deze designmast. De speciaal voor deze Droppole ontworpen lier om het zonnezeil in hoogte te verstellen is toonaangevend in gebruiksgemak en comfort.

De masten zijn leverbaar in geanodiseerd zilver en nu ook in een nieuwe uitvoering:
de Designline Black

Masten van roestvrij staal

Tijdloos elegant en mooi. Met goed onderhoud een blijvende mooie glans.

Masten in geanodiseerd aluminium met een hoge stijfheid.

De Soliday aluminiummast staat voor eenvoud en strakke vormgeving. Kenmerkend is de robuuste weerstand door het sterke materiaal. Zoals bij  een surfplank buigt de mast een beetje bij hoge belasting om daarna weer terug te buigen in de oorspronkelijke stand.

De masten zijn bestand tegen invloeden van buitenaf ( chloor van een zwembad, zout water ect.) en eenvoudig te onderhouden.

Standaard verkrijgbaar in natuurlijk alukleur en mat antraciet. Mits meerprijs ook in de volgende 18 RAL-kleuren:

Ontdek ons uitgebreid gamma aan zonnezeilen.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart