Zonnezeilen van Soliday

De zomer is vaak een periode van veel zon, weinig regen en een aangename temperatuur. Met een zonnezeil van Soliday kunt u ook deze zomer weer heerlijk van het buitenleven genieten!

Al onze zonnezeilen worden op maat gemaakt van kwalitatief materiaal en met een strak design. Een zonnezeil creëert voor u een nieuwe leefruimte tot wel 85m2 schaduwoppervlak. De zonnezeilen van Soliday zijn altijd toepasbaar, oprolbaar en in de hoogte verstelbaar naar wens….

Toepasbaar op alle gevels waar klassieke zonwering het einde bereikt ..!

Wij maken zonnezeilen voor particulieren en bedrijven !

Ons bestsellers

Soliday C

rolt zich met een afstandsbediening automatisch soepel op en af en kenmerkt zich door bescherming tegen zon en regen door een waterdicht doek in staalvorm gemaakt.

Soliday CS

is ook automatisch en creëert vergeleken met de conventionele luifels een heel groot schaduwoppervlak. De horizontale as wordt aan de wand gemonteerd.

soliday-x

Soliday X

wordt met de hand uitgerold maar rolt automatisch terug op als de kabel gelost wordt. Het semi-automatische zonnezeil van de nieuwe generatie, volmaakt door design, techniek, comfort en maximale flexibiliteit.

Soliday A

kan met de hand bediend worden, het zonnezeil is voorzien van een waterdicht doek in staalvorm gemaakt en is overtuigend in design, techniek en eenvoud.

Zekerheid bij wind, storm en zware regenval.

Een zonnezeil van Soliday is uitstekend bestand tegen wind, storm en zware regenval. Bij de ontwikkeling van het gepatenteerde zonnezeilsysteem heeft Soliday veel aandacht besteed aan techniek, flexibiliteit en veiligheid.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart