Vaste zeilen - Semipermanent

Vergroot jouw leefruimte. Je kussen laten liggen op de loungebank of heerlijke beschutting in de schaduw op jouw favoriete plek in de tuin. Een eye-catcher boven jouw barbecue plek of buitenkeuken. De vaste zeildoeken verhogen in alle facetten het genieten van het buitenleven.

Elke situatie is anders en daarom is ieder project bij ons een maatwerk project, waarbij wij steeds opnieuw proberen het zonnezeil op te laten gaan in de omgeving. Zonder hierbij afbreuk te doen aan zijn functionaliteit. De vaste zeildoeken worden ontworpen met roestvrij stalen masten, grondbevestigingen, wandpunten en boombevestigingen. Door deze van hoogte te laten verspringen ontstaat er een 3D-model: Minimalistisch lijnenspel vanuit het zijaanzicht met toch een groot schaduwoppervlak als effectief resultaat.

De RVS spanmast met intern spansysteem; alle koorden hebben wij in de masten weggewerkt wat zorgt voor een slank design zonder koorden buitenom. In de mast zit ons technische trucje wat zorgt voor een krachtoverbrenging van 1 op 5. Dit betekent dat wanneer je aan de achterzijde bij de bediening met 80 kilogram trekt, je het doek met 400 kilogram aantrekt! Ontzettend strak waardoor het gehele systeem en het doek tegen een stootje kan.

Maximale bescherming met een minimalistische uitstraling. Doordat bij bijna ieder model wordt afgewisseld tussen hoge en lagere bevestigingspunten ontstaat er vanuit elke hoek een andere uitstraling. Het sobere, strakke ontwerp zorgt voor optimale bescherming maar ook voor een wauw-effect.

Types Vaste Zeilen - semipermanent

dav

Vast Zonnezeil met RVS-masten

Ondanks het vaste karakter biedt dit zonnezeil alle vrijheid, zowel in ontwerp als gebruik. Tijdens het ontwerp houden we rekening met uw wensen, bijvoorbeeld met het bepalen van het verschil in hoge en lage punten.

DSC_0122

Vast Zonnezeil met Robinia-masten

Robuust en stoer uiterlijk, ideaal voor grote oppervlaktes zoals speeltuinen, pretparken, bungalowparken, horeca, scholen…

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart