Vast zonnezeil met RVS-masten

Het zonnezeil wordt op maat gemaakt en driedimensionaal gevormd. Er wordt gebruik gemaakt van vaste punten, het zeil is niet oprolbaar en heeft daardoor een vast karakter. Tijdens het ontwerp wordt er rekening gehouden met uw wensen: u wil de laagstaande zon weren, het zicht van de buren blokkeren, of gewoon een spannende vorm creëren….

Technische details

Spanmast Spansysteem ingebouwd in mast – alle koorden vallen in de mast en geven geen irritante geluiden bij wind – masten kunnen in alle RAL-kleuren gespoten worden
Wandbevestigingsset Vaste zonnezeilen kunnen aan de meeste gevels gemonteerd worden. RVS muurplaten worden met draadeindes in chemisch anker verankerd in de gevel. In alle RAL-kleuren gecoat te verkrijgen.
Doek Zeer hoge kwaliteit polyesterdoek zonder rek – Waterdicht, UV-bestendig en UV-werend – RVS-schijven voor bevestiging. In de zoom loopt een Dyneema-koord, die vrij beweegt over de schijven.
Koorden Dyneema-koord in de spanmasten, aan muurbevestigingen en in de zoom van het doek. Breekkracht van 2000 kg – zeer slijtvast en nagenoeg rekvrij

Realisaties

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart